Torsdag 2 Sept 2010...Slagfält....Hjullager...

Det såg ut som ett slagfält...resterna låg i drivor efter bataljen. Den Tyska divisionen hade gjort ett grundligt arbete. Tysk noggranhet som vanligt. Man fick verklig se sej för så man inte kladdade ner sej.Ändå var bara klockan 06,30..hmm...Dom måste ha börjat tidigt tänkte jag.

Jag hittade ändå en ledig plats och röjde undan drivorna av halvätna mackor,påläggsrester,fruktskal,äppelkärnor, halvfulla tallrikar med fil och musli, pålägg, baconrester, köttbullesmulor, korvskal, kalla kafferester, halva wienerbröd, fullkornsmackor som hade blivit ratade och simmiga glas med mjölk där avtrycken syntes fortfarande...

Tittade ut och såg dom två turistbussarna fyllas med dom tyska pensionärena som nu drog mot nya mål.... Skulle matsalen på Scandic Elmia någonsin bli sej lik efter detta?. Personalen gick som i trans efter sin ojämna kamp mot diskmassorna.....

Bana 4 var kvällens begivenhet för min del. Tja fick även prova bana 3 och 10....gick skapligt. Den nya bollen går som jag vill. Ett ganska okomplicerat slag över  ribba 15 med varierad ilägg beroende på bollvädning i banan. Passar mej i alla fall. Många på träningen,det var roligt att se.Tycket det var bra resultat överlag.

''4500 mil...det händer'' sa serviceteknikern.  Va tänkte jag. Tror han att jag är dum?  Trodde inte mina öron när han sa det. 4500 mil och BÄGGE främre hjullager är slut på Toyotan..!

Den låter som en stenkross när man kör med den nu. En 18 månader gammal bil där hjullagerna tar slut är ska inte hända .  Orkar inte tjafsa med teknikern så jag tar försäljaren istället.

Plockar fram dom tunga argumenten som till slut gör att säljaren börjar skylla på tillverkaren...Men hallå!....Vad är det för människor som jobbar som säljare om dom inte kan ta ansvar det dom säljer och som dessutom inte har några bra alternativ att komma med för att reda ut det?

Det slutar med att säljaren smiter ut på lunch och jag får en servicetid av teknikern den 23/9....men han kan inte garantera att bilen håller tills dess...får trösta mej med hans sista ord ringade i öronen..'' Du..om bilen havererar så kan du alltid ringa bärgningskåren''.....Jisses.....