Tisdag 31 Augusti 2010..Veckans fundering....Ekorrhjul

Sista dagen grydde.Mörkret kommer snabbare nu.Precis som den förebådar förändringen ankomst ändå vet jag att det bara är en förändring mentalt. Men hela livet bygger ju på mental inställning positiv eller negativ..

Kände en gång en flicka som alltid oroade sej för vad som kunde hända i framtiden och allt som hade hänt och som kunde gått bättre..Det var ständigt malande om saker som kunde gå fel..eller hade gått fel..

Vilker slöseri...Vilket slöseri med Livet som man lever just nu. Tappar du förmågan att njuta av det ögonblicket som du lever i just nu så hamnar du sakta men säkert i ett själlöst vaccum...

Njut istället av sakerna omkring dej. Se dom positiva sakerna som du tar för givet. Ta till dej av den positiva energin som dom vill ge dej men som du inte är villig att ta till dej...

Ibland ska man stanna upp och tänka efter så man inte har gått in ett ekorrhjul som bara snurrar med en fart man själv inte har valt. 

Tisdagen valde jag skulle ge mej energi istället för att den skulle bli en energitjuv....och det blev en riktigt bra Tisdag i Augusti 2010. En Tisdag som aldrig kommer tillbaks i dess unika form.

Sluta använd en massa ursäkter för ditt, som du i grunden själv vet, dåliga beteende. Säg till dej själv istället : Idag har jag bestämt mej för att ingen ska få förstöra min dag.....

Oavsett vilka motgångar du har så betyder en positiv grundinställning att du mår bättre.

Vissa saker kan man påverka vissa andra inte. Sluta oroa dej för det du inte kan påverka och lägg din energi på det du kan påverka i positiv riktning.

Gör aktiva positiva val. Så nu väljer jag att morgondagen ska bli Den första bästa dagen på Hösten 2010!