Tisdag 22 Feb 2010.........Nr 20 i Mitten?......

 Två femtedelar eller 40 %? Vilket låter mest?. För man vill ju att det ska vara så mycket som möjligt. Helst mer mentalt.

Eftersom Äldste sonen arbetar förmiddagsskift kunde jag njuta av lyxen att inneha bilen på en Tisdag vilket inte är en  självklarhet. Kyla på morgenen ( -7 grader) men torra och fina väger gör färden till arbetet ganska bekväm.Då dagen är längre är det fortfarande ljust när återtåget sker vid 16,00-tiden vilket känns ganska uppiggande.

Vid 17,00 var det som vanligt tid för bowlinginstruktion. 17.,00-20,00 med tre olika formationer och tre olika slags instruktionen.För ovanlighetens skull var vi fullt på alla 4 banorna på ungdomsträningen vilket var glädjande.Fortsätter det såhär måste banorna utökas till fler än 4 . Roligt att det har börjat dyka upp tjejer på ungdomsträningen, det behövs.

På damernas träning var huvuddelen inlagd på den mentala biten att våga spela i mitten. Därav fokuserad träning på ribba 20 både första och andra slag, för ta bort rädsla att gå in i banan vid behov. Det märks att dom är inte vana att gå in i banan och har redan mentalt blockerat resultataten vid mittspel men det började släppa lite i slutet av träningen och en hel del riktigt bra slag åstadkoms.

Nybörjarna var inne på sin tredje omgång och kom nu till komplett ansatsmed swingstart eller för dom mer lämpade, Normal start. Klara framsteg även här på endast tre gånger.

Oavsett vilket så är det Tisdag och det känns nästan som Hälften av veckan har rullat på!