Söndag 6 Feb 2010.....Söndagsmiddagen..

Den verkar ta tid. Hur länge nu?  2 år, nej det måste vara mer? Kan det vara 3 eller 4 år redan?

Micco i farten...

Idag fick Micco sällskap av Gråhunden Laika på söndagspromenaden. Jimmy tog han på promenadrunda så vi fick gå vår söndagspromenad själva vilket nästan var lite ovant utan Micco nosande överallt.

Eftersom Micco har en ovana att väcka mej klockan 07,00 oavsett om det är vardag eller helg så var det rätt skönt att vila lite efter promenaden...En sista justeringen på Michaels nya cykel,där vi efter lite funderande lyckats koppla ljuset rätt, sen var hans cykel redo för sin nya tjänstgörningen. Vi får väl hoppas livslängden är större på den än hans sista tre cyklar som i snitt har hållt 15 månader...

Söndagsmiddagen bestod av Mangokyckling som nu stod redo att börja förberedas. Man tar följande:

- 4 kg kycklingfile

-3 stora Mango

-7-8 Lök

-3 stora röda paprikor

-8 dl lätt creime fraiche

-1 hel vitlök.  ( ej klyfta utan en HEL vitlök)

Soja,4 buljongtärningar, tabasco,chili,Mango Chytney,Sambal Oleak,salt.Limesaft samt en 10 liters kastrull. Till detta serveras lämpligen ris.

Vi gick förbi det halvfärdiga huset där byggandet har pågått en längre tid. Nu är det åtminstående målat utvändigt och komplett med fönster men byggandet går verkligen inte snabbt....framstegen går ju att följa enkelt eftersom vi går förbi den varje vecka..