Onsdagen den 4 Augusti 2010

Dagen flöt på bra ,13 000 steg med Micco. Vi gick skogsrundan runt skrapsjövägen. Massor av intressanta dofter för Micco. Vid hemkomsten var det dax för småsysslor för alla. Pojkarna tvättade rent dom vita partierna på huset och hjälpte till med flytta plattorna,Sedan grusades gången och rengjordes. Dom målade också om dom vita partierna på huset. Tur man hade 2 förlängare hemma så att vi nådde ända upp. Själv gjorde jag klart hyllorna för värmarna i uterummet och satte 6 mm mellanlägg till kanaltaket.

Tyvärr glömde vi tanka bilen igen men det kan ju bero på att vi inte körde den igår,,,

Däremot kom jag ihåg att toppa häcken så den punkten är borta från ''att göra listan''.

Grillade lite Ugglarps korv och kyckling till middag . Konstaterade att 2 kg kyckling inte räcker till en måltid..få ta 4 kg nästa gång. På kvällen hade jag inhandlat 4 stycken Läkerol som skulle avnjutas vid kortspelet. Upptäckte till min fasa att alla påsar var an en ny sort där hälften var saltlakris,,,jag som hatar saltlakrits..I brist på bättre gick ändå 2 påsar ner.

Kortspelet inbringade förlust i både PLUMP och 500:a.

21.15 Miccos sista Sequritas runda

21.51 Micco försöker äta upp prislappen på sin bäddkorg men förlorar.

21.52, och utmanar istället sopborsten på duell, utgången blev dock oviss.

Miccos fångst denna kväll bestod av Glassbilen från skånsk glass, samt en vinlig rullskriskoåkare. Han motstod ett mutförsök vid häcken av en okänd farlig person....