Måndag 2 Jan 2012....Sig Sauer 9 mm.....

Det blev 2 skott. Jag antar för säkerhets skull.Jag menar en 9 mm kula på 3 meter rakt i huvudet borde ju ha räckt men det fick bli en till för säkerhets skull.

Så var det vardag igen och faktiskt lyckades vi passa in ett friskis pass 18,30. Det blev ett baspass  , om jag inte minns helt fel styrka..Välbesökt eftersom det var enda passet på 2 dagar. Vädret är av bästa karaktär om man inte tycker om att skotta snö, vilket jag är innerligt trött på.

På hemvägen, vid infarten, så så vi nägot som rörde sej vid väggrenen och saktade in. mycket riktigt så dök hon upp. Honan först, som dom brukar. Det brukar naturligtvis betyda att årsdjuret inte är långt bakom. Vi saktade in och slog på varningsblinkers.

Nu inträffade det märkliga fenomenet , som jag för övrigt har märkt flera gånger förr, att bilarna som vi möter eller ligger bakom saktar inte in för att se vad som har hänt.. Nej det är nästan tvärtom att dom ökar farten för att komma förbi !!  

Nää..vi står bara här och myser med varningsblinkersna på för att kolla dom.....Hur tänker folk?  Om man stannar vid väggrenen med påslagna varningsblinkers,borde det inte vara läga att sakta ner o kolla vad som händer???

Det först bilen som kom emot oss dundrade förbi och missade honan. Sedan såg vi en bil komma efter den som inte heller brydde sej om att vi stod där. Inte ens blinkningar med heljjuset brydde han sej om utan körde bara på....

naturligvis dök årsdjuret upp och ,som i slowmotion, sprang den över och slogs som en bowlingkägla omkull, av 245:an nos. Den gamla 245:an var som ett lok.  Så onödigt..... hade han saktat ner och stannat hade det aldrig hänt....

245:an stannade efter en stund och ur den dånande bilstero miljön i Volvon steg en ung kille ut....

Nää, att stanna när en bil står med varningsblinkers på vägen hade han ingen tanke på, han var ju på väg hem......

Polissamtal och prata om trollen dyker det inte just då upp en målad bil bakom oss......prata om timing, visserligen ute på annat uppdrag men i alla fall. Man får vara glad att se dom överhuvudtaget när dom behövs...

Polisen tog av sej öronskydden och stoppade ner pistolen i hölstret. Rådjuret gjort sina sista ryckningar i diket men var nu i alla fall dött.