Fredag 3 Sept 2010.......värmare?.......Chrille

''Nej ''...tänkte jag när jag såg det.  Inte redan?  Jag var faktiskt förvånad att det kom redan. Hade ju varit roligt om man hade sluppit det åtminstående ett par veckor till. Orkande inte vidta dom snabbaste åtgärder utan satt lugnt och inväntade att tiden skulle ha sin gång.

Till slut hade isen smält. Det hjälpte lite med spolarvätska men sen kom ju imman på insidan av rutan...5 minuter gick av mitt liv i väntan på uppvärmningen. Kanske dax att ta fram motorvärmarsladden?

Kom iväg i allafall vid 05.30 och blev lika förvånad som vanligt att finna morgonpigga hundägare ute med sina hundar vid den tiden på långpromenad...

17,00 slog klockan och jag hade varit inne i lokalen 2 minuter.Lagom tajmat.... Chrilles MedelPuls skulle nötas igenom innan veckan var slut.  Som vanligt ett bra pass av Chrille lite lagom av allt. För oss som är vana vid Chrilles pass kunde man se att återanvädning är på modet...kanske 50% av passet var återanvänt? Inget fel i det för det var bra bitar han hade sparat. Det är kanske ett par dans/Afro inspirerade rörelser som en del män har lite svårt för i början..Svettig blev man i alla fall...

På kvällen slogs ett par svenska mörka lager ihjäl i sällskap med Fotboll. Måste säga att jag har väl inte varit en Zlatan vän i allmänhet men tyckte nog att han definitivt höjde det svenska laget.På köpet slank en Gin&Tonic ner....Naturligvis för att fira segern!

Skönt att kunna avnjuta matchen i uterummet.Nu kommer vinterisoleringen till sin rätt.